30 oktober 2012

-30% på barneklær fra Funch

MP har beslutett å stoppe produksjonen av sitt nye merke, Funch. De ønsker å fokusere på sitt hovedprodukt som er verdens beste stømpebukser og strømper. Vi har vært veldig begeistret for Funch, både kvaliteten og designet, og synes dette er veldig triste nyheter :( Som en følge av at merket "opphører" selger vi det nå ut og har satt ned prisen med 30%. Du finner varene fra Funch her



Nyheter fra Wheat

Klikk deg inn i nettbutikken og ta en titt på noen av de nydelige varene vi har fått fra Wheat.

 Alma og jeg er totalt forelsket i det gråblomstrede skjørtet med underskjørt i tyll. En drøm

16 oktober 2012

Nyheter fra MeMini barneklær

Vi har fått inn flere nyheter fra MeMini. Til jentene har vi fått inn nydelige kjoler både til hverdags og festbruk. Fjorårets bestselgende julekjole i ull/tyll er tilbake i to ulike varianter. Begge er, om mulig, enda finere enn fjorårets modell.

 Amalie kjole i ull/tyll er Almas favoritt og blir nok årets julekjole her i huset


Og for jenter som ikke liker rosa må vel denne blå kjolen vær en drøm Fantastisk vakker synes vi. 

Og selvføgelig har vi fått inn godsaker til guttene også, skjorte, bukse, ulljakke, ullbuske og ulldresser. Dette og mere til finner du under kategorien MeMini i nettbutikken :)

15 oktober 2012

Tilbud på vinterens yttertøy

Det begynner å bli kaldt ute og flere steder i landet har den første snøen kommet. Har du ikke allerede fått barnas yttertøy i hus har du nå mulihget til å gjøre t kupp. Denne uken har vi nemlig tilbud på vinterens yttertøy fra Molo, -30%.


Yttertøyet fra Molo er av høy teknsik kvalitet. Her i huset  har vi brukt yttertøy fra Molo i mange år og er ekstremt fornøyd. Har forsøkt mange merker opp gjennom årene, men ingen slår Molo :) Du kan lese mer om de tekniske egenskapene under hvert enkelt produkt i nettbutikken. Tilbudet varer til søndag 21. oktober.