30 november 2011

Julekalender 1.desember

På første dag i årets julekalender gir vi bort denne nydelige ulldrakten fra MeMini til en vedi av kr 499. Les mer om drakten i nettbutikken vår. Hvordan du kan vinne kan du lese mer om i innlegget under. Vinner trekkes 2.desember. Lykke til :)

alma & lukkes julekalender

Hver dag frem til julaften gir vi bort fine premier. Premien publiseres hver morgen på facebook og her på bloggen. Dagen etter trekker vi en vinner som offentliggjøres nederst i dette innlegget (under bildet av premiene) Du må selv følge med om du blir trukket ut som vinner. Er du blant de heldige sender du oss en mail med navnet og adressen din til post@almaoglukke og vips er premien på vei til deg :)

Du kan delta på en av følgende måter:


  1. Er du på facebook, liker/deler du dagens innlegg samt legger igjen en kommentar.


  2. Tips om julekalenderen på bloggen din. Legg så igjen en kommentar under innlegget med premien du vil vinne.


  3. Har du hverken blogg eller facebookprofil? Legge igjen en kommentar med mailadressen din (under premien du vil vinne), slik at vi kan nå deg hvis du blir trukket ut.
Og her ser dere premiene vi skal gi til dere. Skulle være noe for en hver smak, håper vi :)


Her vil vi offentliggjøre vinnerne i dagene frem mot jul. Står du på listen sender du en mail til post@almaoglukke.no med navn, adresse og hvilken størrelse du ønsker.

Da er alle de 25 premiene i årets julekalender sendt avgårde til (forhåpentligvis) glade vinnere. Takk til alle som deltok i julekalenderen :)

Julekalender

Ved midnatt starter vi opp julekalenderen vår hvor vi gir bort nye fine ting hver dag frem til julaften. Følg med for mer informasjon. Og mens du venter kan du jo ta en titt på noen av premiene. Håper det er noe du liker :)

28 november 2011

Tilbud på bukser

Frem til søndag 4/12 har vi tilbud på utvalget bukser i nettbutikken, -30-70%.

Denne nydelig posebukse fra Aya Naya får du denne uken til kr 279, ordinær pris 399. Vi har også den rosa jakken på bildet, som passer perfekt til. Klikk deg inn i nettbutikken og slå til ;)

27 november 2011

Hollys på tilbud

I dag er det siste dag med tilbud på Hollys i nettbutikken, -30-50% på utvalgte modeller. Dette er deilig og mykt basistøy, så benytt anledningen :) Vinterens første snø kom til Trondheim i natt, til Alma og Ludviks (lukkes) store glede. Så nå blir det lek i snøen før pepperkakebaking og julegrantenning. God første søndag i advent, alle sammen!

26 november 2011

Kalendergaver

Med under en uke igjen til 1.desember er det kanskje greit med noen tips til kalendergaver. For det er vel flere enn meg som ikke er helt ferdig...? ;)


1. "Prinsessevinger" kr 129, 2 .Søt liten håndvekse med matchende pung, kr 99. Kan deles opp i to pakker. Genialt ;) 3. Tiara med glitter og "edelstener", kr 29, 4. Myke dyremasker, velg mellom hund, bjørn og tiger, kr 79 pr stk, 5. og 6. Bli sjørøver på 1-2-3 med mykt sverd kr 79 og hatt kr 119.

Dette og mye mer finner du i nettbutikken under kategorien "kalendergaver". Klikk deg inn og ta en titt :)

24 november 2011

Mailegs adventskalender

Her i huset telles det ivrig ned til 1. desember og åpning av adventskalender. Må innrømme at alle smågavene ikke er innkjøpt enda, men selve kalenderen er heldigvis klar. Det blir nissekalender fra Maileg i år også, som de to foregående årene. De er så utrolig flotte og dekorative og for oss blir det liksom ikke advent uten :) Vi har noen få igjen i nettbutikken, så du har fremdeles mulighet til å sikre deg en du også:)


Kalenderen er 150 cm lang og har ringer og lommer til adventsgavene.




07 november 2011

Tilbud på Katvig

Frem til og med søndag 13.november har vi tilbud på utvalgte modeller fra Katvig, -30-50%. Klikk deg inn i nettbutikken og gjør et kupp.

02 november 2011

Ukens tilbud -30-50 % på Ej sikke lej

Frem til og med søndag 6. november har vi tilbud på Ej sikke lej. 30-50% rabatt på en mengde modeller. Nedenfor ser du noen av de nedsatt varene, resten ser du i nettbutikken under "ukens tilbud".