22 september 2011

Nydelig høstnytt fra MeMini

De første høstnyhetene fra norske MeMini er på plass i nettbutikken. Mange flere godbiter er på vei, så det er bare å glede seg:)
Her er Almas tre favoritter, Memina tunikakjole med spisshette og hjerte på brystet,


Malene tunikakjole og ulltights med striper.



Tøff trekvart bukse til de større guttene. Lang bukse i samme stoff til babygutt. Den fine vesten kommer til oss snart.


Lekker grå ullgenser i str 98-140 . Du finner også matchende ullbukse i nettbutikken. Den har joggebuksefasong og er et supert alternativ til de større guttene.

Deilig ull fra Lille Barn og Katvig

Ull er et must nå som det går mot kjøligere tider. Vi har fått inn mye lekker ullstrikk fra Katvig og Lille Barn. Katvig med fargerike striper i 50% superwash wool og 50% bomull, mens Lille Barn går i dusere farger og er i 100% merinoull. Så her skulle det være noe for enhver smak. Nedenfor en smakebit på det vi har å by på i nettbutikken.























Siste nytt fra Ej sikke lej

Ej sikke lej har en fantastisk fin kolleksjon denne høsten. Nedenfor er noen av modellene som har kommet den siste uken, resten finner du i nettbutikken











Flere nyheter fra Christina Rohde

De siste ukene har vi fått inn mengder med høstnytt, blant annet enda flere modeller fra Christina Rohde i deilig ull og nydelige libertystoffer. Vi er allerede utsolgt for flere modeller og størrelser, så vil du sikre deg din favoritt bør du klikke deg inn i nettbutikken med det samme ;)


Høstens nyyydeligste kjole? Ulloverdel med skjørt i myk, småblomstert babycord.

Er du på utkikk etter cardigan anbefales denne på det sterkeste!! Den er i ull/silke, er myk og klør ikke. Den er superanvendelig og kan brukes sommer som vinter. Jeg vet, for både jeg og Alma er flittige brukere av Rohdes cardigans :)



Søt ballonkjole i myk, småblomstert babycord.

Lilla hettegenser i 80% ull og 20% polyakryl.



Fantastisk ulljakke med hette og fleecefor. Denne modellen har Alma og Ludvik (lukke) brukt i flere år. En perfekt vår/høstjakke.