29 mars 2011

Nyheter fra Lille Barn

Mange flotte nyheter fra Lille Barn er nå lagt ut i nettbutikken. Blant nyhetene er også de populære modellene i supermyk bambus-strikk. Klikk deg inn og ta en titt :)




25 mars 2011

Frotté fra Mini A Ture

Frotèen fra Mini A Ture er her. Supermyke plagg med fine detaljer og nydelige farger. Har vært en stor favoritt hos våre kunder de siste fire årene. Prøv og bli frelst du også ;) Se de ulike modellene i nettbutikken.



Vårnytt fra Katvig

Vi har fått inn masse flott fra Katvig. Nedenfor er noen av nyhetene. Klikk deg inn i nettbutikken for å se alle herlighetene ;)





23 mars 2011

Enda flere nyheter fra Ej sikke lej

Ej sikke lej har laget en helt fantastisk kolleksjon denne våren. Vi har ført merket i fire år og denne kolleksjonen er den aller fineste, synes nå vi da ;) Her er en smakebit på hva vi har å friste med. Klikke den inn i nettbutikken for å se mer.

Nydelig sommerdrakt til småjentene. Vi har skjørt, bluse, kjole og solhatt i samme stoff.
Søt stroppekjole til varme sommerdager. På litt kjøligere dager er denne fin over genser/strømpebukse.

Myk og deilig frotte til både store og små.




Ej sikke lej er kjent for sitt basistøy med flotte mønstre og friske farger, her en heldrakt med små vakter/soldater. Se flere modeller og mønstre i nettbutikken

18 mars 2011

Påskeegg og kaniner fra Maileg

Er du fan av Maileg så klikk deg inn i nettbutikken og ta en titt på de fine påskeeggene og kaninene vi har lagt ut. Påsken kommer plutselig, så like greit å forberede seg med det samme ;) Her er noe av det vi kan friste med.



Metallegg som kan fylles med påskegodt eller andre små overraskelser.



Små metallegge med hempe for oppheng.






Søte Dana er ensom og søker snarest et hjem ;)

Nyheter fra Ej sikke lej, Rohde og Hollys

De siste ukene har det strømmet på med flotte vårnyheter og vi fyller opp i nettbutikken så fort vi kan. Her er noen smakebiter på det som har kommet fra Ej sikke lej, Rohde og Hollys.

Nydelig body fra Hollys. Denne og mye annet fint fra Hollys finner du her.
Body med morsomt mønster fra Ej sikke lej. Finnes også som heldrakt og genser.




Tøff hettegenser og shorts fra Rohde.

01 mars 2011

Vårens anorakker fra Mini A Ture

Da er endelig det populære yttertøyet fra Mini A Ture på plass hos oss. Fire nydelige farger har vi tatt inn denne sesongen. Butikken på Majorstua er nå nedlagt, så yttertøyet er kun tilgjengelig i nettbutikken vår.