31 mai 2010

Restekurv -30-70%

Da har vi avsluttet tilbudsuken i nettbutikken. Fikk du ikke benyttet deg av tilbudet? Fortvil ikke, du har fremdeles mulighet til å gjøre gode kupp hos oss :) I restekurven finner du mange godbiter, nedsatt med opp til 70%. Nedenfor er noen smakebiter på hva du kan sikre deg til en meget god pris. Vi har kun få størrelser, så ikke vent for lenge med å bestille hvis du ser noe du liker. Nettbutikken finner du på http://www.almaoglukke.no/
Shorts fra Mini A Ture, før kr 398, nå 198,-

Body fra Urban Elk, før kr 298, nå kr 149,-

Tøff body fra Molo, før kr 329, nå kr 164,-
Søt body fra Molo, før kr 349, nå kr 174,-
Shorts fra Katvig, før kr 359, nå kr 179,-

25 mai 2010

Nettbutikk -20%

Som du kanskje har oppdaget har vi endelig fått gjenåpnet nettbutikken vår. Bedre sent enn aldri...... :) Den har samme nettadresse som før, http://www.almaoglukke.no/, men drives nå med eget lager fra Trondheim. Utvalget i nettbutikken er begrenset i forhold til butikken i Oslo. Skulle du savne noe i nettbutikken, ta kontakt så sjekker vi om vi har det i butikken i Oslo.

Vi feirer gjenåpningen og gir 20% rabatt på Katvig, Molo og Hollys ut uken. Tilbudet gjelder kun i nettbutikken. Nedenfor er nos eksempler på godbiter du kan sikre deg. God shopping. T-skjorte fra Katvig i økologisk bomull, ordinærpris kr 219, nå kr 175, http://www.almaoglukke.no/?page_id=3&category=34

Tøff body fra Molo, ordinærpris kr 269, nå 215, http://www.almaoglukke.no/?page_id=3&category=33
Deilig jerseykjole kjole fra Katvig, ordinærpris kr 349, nå 279.
Supersøt body fra Hollys. Ordinær pris kr 179, nå kr 143, http://www.almaoglukke.no/?page_id=3&category=31

18 mai 2010

04 mai 2010

Støtt Kreftforeningen

Norske MeMini lanserte 1. mai en t-skjorte kampanje til inntekt for Kreftforeningens arbeid med kreftsyke barn og unge. For hver solgte t-skjorte går 40 kr til dette viktige arbeidet. Vi synes dette er et fantastiks tiltak og håper du kommer innom oss og støtter kampanjen ved å kjøpe en av de søte t-skjortene. T-skjortene koster kr 199.

Motivet på t-skjorten er tegnet av 6 år gamle Une Hammer som vant tegnekonkurransen under slagordet "Venner for livet".

03 mai 2010

Badetøy/strandtøy

Badesesongen er forhåpentligvis ikke altfor langt unna. Mens vi venter kan vi ta en titt på det søte badetøyet vi har fått inn fra Mini A Ture.
Tøff badebukse med stjerner.

Badeshorts som selvfølgelig også kan brukes som vanlig shorts.

Nydelig lavendelfarget badedrakt med hvite prikker.

Bikini, søt!
Og over badetøyet er denne shortsen eller....

...denne herlige jumsuiten fin å ha :)

Hvitt fra Mini A Ture

Jeg bruker mye hvitt til både Alma og Ludvik/lukke om sommeren. Synes det er så lett og delikat i sommervarmen. Men mange synes hvitt tøy og barn er en vanskelig kombinasjon, at det blir fort møkkete og vanskelig å holde pent. Selv synes jeg hvitt er lettere å få rent enn andre farger. Bare å ta litt klor på flekken, og vips, så er den borte :)
Nydelig hvit kjole, bluse og skjorte fra Mini A Ture.