25 november 2009

Tips til adventskalenderen

Første advent nærmer seg med stormskritt. Mangler du fremdeles noen gaver til adventskalenderen? Her kommer noen tips.

Små kofferter, fine til å oppbevare små hemmeligheter.

Liten veske til småjentene.

Heklede kjeder.


Heklede nøkkelringer.

Og mangler du selve kalenderen har vi femdeles igjen noen få av de flotte adventskalendere fra Maileg.

Finnes både i jente og gutteutgave.

Ny sveis + kjole fra Norlie

De aller fleste småjenter har vel, en eller flere ganger, skaffet seg selv eller dukken ny hårsveis? Selv pyntet jeg på 70-tallsbuksedressen min samtidig som jeg tok håret, altså full makeover. Og på søndag var turen kommet til Alma, som på eget initiativ tok kjøkkensaksa og fikset seg en ekte 80-talls hockeysveis! Selv er hun svært fornøyd med resultatet, mens mamma synes hun godt kunne ventet til over jul... ;) Andre som har opplevd det samme?


Og sånn ble sveisen. Den nydelige kjolen kommer fra Norlie, genseren fra Mini A Ture og ullstrømpebuksen fra MP. Smykket er selvlaget og passer, ifølge Alma, til ethvert antrekk ;)


Vi har også kjolen fra Norlie i grått. Nydelig til jul sammen med hvit bluse/genser, hvit strømpebukse og sølvsko, sukk....

18 november 2009

16 november 2009

Skinntøfler fra Mini A Ture

Idag har vi fått inn flotte skinntøfler fra Mini A Ture. Både Alma og Ludvik (lukke) har vært flittige brukere av slike tøfler. Geniale i alderen hvor barna er iferd med å reise seg. Sitter godt på foten og er myke og gode slik at de ikke hemmer barnet når det krabber. Fine til litt større barn også, istedet for pensko eller som innesko i barnehagen.
Skinntøffel med fly til guttene. Vi har også de søte antrekkene (ikke blå og rosa genser) Lilla skinntøffel med sølvfarget blåklokke. Fløyelsbukse, brokadekjole og genser finnes også i butikken.

15 november 2009

Leker og litt interiør

Før helga fikk vi inn masse fint fra Sebra. Magnetpuslespill, heklede biler, bamser og dyr, puter, sengetøy og oppbevaringsesker er noe av det du nå finner hos oss. Flotte bursdags- og julegaver!





Ludviks (lukkes) favoritt, "kosebilen".

11 november 2009

Maileg

Vi har lenge vært fan av danske Maileg og er veldig glade for at vi endelig har fått de fantastiske produktene i butikken vår. I dag har vi pakket ut både adventskalendere, nisser, mus, kaniner og prinsesser. Ta en titt.

Adventskalender jente og gutt.

Herlig julegris.

Morsom liten mus i fyrstikkeske.


Prinsessen på erten.

08 november 2009

Ull fra By-Torinn

Etter laaaang ventetid har vi endelig fått varer fra By-Torinn. Så nå er bodyer, elfantluer, heldrakter, trøyer og longser i supermyk merionull på plass i hyllene.

Favorittkjole fra Hollys

Må bare visere dere denne kjolen fra Hollys. For anledningen vist med selvlaget smykke fra barnehagen, som Alma synes passer perfekt til :) Alma og mamma er ofte uenig om hvilke kjoler som er fine, men denne synes vi begge er nyyydelig!
Alma i selskap hos mormor og morfar. Kjole fra Hollys og strømpebukse i ull/bomull fra MP.