14 mai 2009

Nyheter fra Katvig

Vi har akkurat fått inn varer fra Katvigs høysommerkolleksjon. Til de av dere som har savnet det populære miniapple-mønsteret har vi gode nyheter. Det er nemlig tilbake i to herlige fargekombinasjoner. De velkjente Katvigstripene er selvfølgelig også i kolleksjonen. Kom innom og se de sommerfriske nyhetene.


11 mai 2009

Årets 17. mai-antrekk

Nå er det ikke lenge igjen til 17. mai. Vi gleder oss stort og viser noen festfine antrekk mens vi venter.


Rød bluse med broderi og hvit "ballongbukse" i lin fra Aya Naya. Blåstripet shorts fra Rohde og blå t-skjorte fra Mini A Ture.


T-skjorte fra Poppy Rose, blå bukse fra Lille Barn, nydelig hvit kjole med puffermer fra Ej Sikke Lej, blomstert kjole fra Noa Noa og cardigan fra Mini A Ture.

Nydelig hvit kjole med blonder fra Mini A Ture.
T-skjorte og shorts fra Mini A Ture.

Søt kjole med marihøner fra Urban Elk, cardigan fra Aya Naya.

08 mai 2009

To gode hjelpere....

Idag har jeg hatt to små ekstrahjelper i butikken. Alma og Ludvik var med og "hjalp" meg en times tid i dag tidlig. Det var planleggingsdag i barnehagen og mens de ventet på at pappa skulle bli ferdig på morgenmøte, ommøblerte de hele butikken eller "ryddet", som de selv kalte det!

"Her var det jammen rotete mamma! Skal vi hjelpe deg å rydde?"

Stooor klem! Ludvik har bukse fra Molo og genser fra Mini Rodini, Alma har klær fra Noa Noa. Klærne finnes selvfølgelig i butikken. Sko fra Rabalder sko.

07 mai 2009

Vimpler

Sjekk vimplene vi fikk inn denne uken. Kjempefine til barnerommet. Pynter fint opp i butikken også :) Koster kr 229,-.





04 mai 2009

Mini A Ture

Vi har fått inn varer fra Mini A Tures sommerkolleksjon. Nedenfor er en liten smakebit. Vi har mange flere modeller i butikken, så kom innom og ta en titt på herlighetene :)


Deilig myk frottedress. En skikkelig fargeklatt!



Tøff badeshorts i brunt og hvitt med gule detaljer.



Nydelig sommerkjole.

02 mai 2009

Blafre design

Mange tar turen innom alma & lukke for å kjøpe gave. Og ved gaven legger man jo gjerne et kort med en liten hilsen. Disse kortene fra Blafre design gir virkelig gaven det lille ekstra! De har herlige lekne og fargerike motiver som får fram smilet både hos store og små.

Små kort, 7x7 cm, kr 15,-


Stort kort, 23x23 cm, kr 30,-. Vi har rammet inn kortet i en Ribba-ramme fra Ikea. Vips så har man et flott bilde til barnerommet.


Jeg har lenge lett etter bilder til rommene til Alma og Ludvik. Da jeg oppdaget litotrykkene fra Blafre design var jakten endelig over. Ovenfor ser du ett av flere ulike motiv vi har i butikken. Bildene måler 23x23 cm og koster kr 99,-.

Aya Naya

Nå kan du igjen kjøpe de populære klærne fra Aya Naya hos alma & lukke. Denne uken fikk vi inn noen riktig fine antrekk, se bare her :)

Prikket haremsbukse, rødstripet singlett og rød strikket jakke med broderi. Hvite converse fra vår nabobutikk Rabalder sko, kan også bestilles på www.rabaldersko.blogspot.com

Rutet tunika med blomstret bærestykke og søt hvit mamelukk.