17 mars 2009

Populære IdaT har kommet

Da er IdaT endelig på plass i butikken. IdaT har mange nye farger og dyreprint denne sesongen. De har dessuten en ny stripet variant med herlig fargekombinasjon. Vi har tatt inn 6 ulike dyreprint i mange forskjellige modeller, så ta turen innom for en titt :)


09 mars 2009

Mini Rodini

Vi har fått inn vårens nyheter fra svenske Mini Rodini. Bodyer, t-skjorter, singletter, gensere og kjoler med herlige humoristiske print. Klærne er økotex sertifisert og inneholder altså ingen skadelige kjemikalier. Trygt og godt for sart baby/barnehud. Er du opptatt av å kle barnet ditt trendy er Mini Rodini noe for deg. Ifølge websiden til Mini Rodini har nemlig Angelina Jolie kjøpt body med robotprint til sønnen sin! Og da må det vel kunne sies å være trendy ;) Morsomme klær av god kvalitet er det uansett.

Rock n' roll! Vi har bodyer, gensere og t-skjorter med elgitar.

Dette herlige robotmotivet finnes på bodyer, t-skjorter og gensere.
Genser med wrestlere.


07 mars 2009

Småfolk

Barneklærne fra Småfolk har morsomme motiver og herlige fargekombinasjoner. Småfolk er spesielt flinke på motiver til gutt, og det liker jo vi guttemammaer! Nedenfor er noen av modellene som har kommet inn. Den blå genseren med røde racerbiler har allerede blitt en favoritt hos sønnen min, Ludvik (lukke) på 4,5 år:)




03 mars 2009

Fargerike Mala

Denne sesongen har vi igjen tatt inn klær fra danske Mala. De første vårnyhetene er på plass i butikken. Mønstrene og fargekombinasjonene er like flotte som alltid, bare ta en titt på bildene nedenfor :)


01 mars 2009

How to kiss a frog

Klærne med det morsomme navnet "How to kiss a frog" er designet av to søstre fra Stockholm. Merket er nytt hos alma & lukke denne sesongen og vi har akkurat mottatt første leveranse med basistøy i duse fine farger. Vi venter spent på de nydelige kjolene, blusene, skjørtene og skjortene vi har bestilt. Nedenfor ser du noen av de modellene som kommer/har kommet :)